Prin utilizarea siteului nostru web (www.gradinarim.ro ) si a paginilor oficiale SC GREENLIFE GARDEN SRL din retelele sociale, va exprimati acordul cu privire la prevederile Politicii de Confidentialitate actuale, asa cum este aceasta publicata pe site-urile noastre, precum si cu prevederile Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu vreuna din prevederile Politicii de Confidentialitate sau a Termenilor si Conditiilor, va rugam sa nu utilizati site-ul si sa nu ne furnizati Informatiile dumneavoastra cu Caracter Personal.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informatiile pe care le Colectam

Asa cum este definit in Politica de Confidentialitate, „Informatii cu Caracter Personal” inseamna orice informatie care are legatura cu identitatea dumneavoastra cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon sau adresa de email. Site-ul pe care ati intrat poate colecta unele sau toate tipurile de Informatii cu Caracter Personal prin intermediul unui formular de contact. www.gradinarim.ro nu va colecta Informatii cu Caracter Personal in urma vizitei dumneavoastra pe site-ul nostru si nu va vom solicita sa furnizati mai multe informatii decat este necesar in vederea prestarii serviciilor noastre. De asemenea, nu colectam date financiare sau alte informatii sensibile referitoare la vizitatorii nostri.

Modul in care folosim Informatiile cu Caracter Personal

Atunci cand ne solicitati prin formularul de contact pe site-ul www.gradinarim.ro,  datele Dvs. le vom folosi pentru scopul in care acestea au fost colectate in conformitate cu termenii Politicii de Confidentialitate.

Folosim în interiorul site-ului nostru cookie-uri de urmărire şi performanţă pentru a vă permite o mai bună experienţă a folosirii acestuia. Informaţiile primite de la aceste cookie-uri ne ajută să înţelegem modul în care vizitatorii noştri folosesc website-ul, să stabilim vizitatorii unici sau timpul mediu petrecut vizualizând acest website sau alte pagini web pentru a putea îmbunătăţii calitatea conţinutului prezentat dumneavoastră.

Este important de stiut ca siteul este gazduit pe platforma edomenii.ro / GLOBE HOSTING Inc, EIN 26-2941168 mai multe detalii aici (https://www.edomenii.ro/politica-de-confidentialitate.html).

De asemenea folosim email de la Google – GMAIL. Informatiile dumneavoastra ajung astfel in inbox-ul GMAIL.

Daca nelamuriri ne puteti contacta la greenlifegarden7@gmail.com  sau prin formularul de contact.

Echipa www.gradinarim.ro